Indagra - Bucuresti 2014

Targul Indagra – este cel mai mare targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei din Romania, organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Eveniment de talie internationala, INDAGRA reprezinta platforma ideala pentru a incheia noi contracte si parteneriate, cadrul ideal de ofertare, negociere si contractare pentru cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul agricol.
Anul 2014 - Indagra reprezinta primul targ international din Romania la care Toneli Holding participa cu stand propriu... si asta nu este totul...
Este primul eveniment in care Toneli Holding si compania Mc Donald’s au stand comun facand astfel publica colaborarea dintre cele 2 companii.


McDonald’s Romania, participant la Targul Indagra
McDonald’s participa la targul Indagra, unul dintre cele mari targuri internationale de produse si echipamente din domeniul alimentar, care reuneste cei mai importanti producatori din industrie.
Respectarea normelor de sigurantă alimentara si calitatea produselor oferite sunt preocupari zilnice in restaurantele McDonald’s, aspecte promovate si prin standul pregatit special de McDonald’s pentru participarea la targ. Vizitatorii au ocazia sa afle mai multe detalii atat despre principiile de calitate si gust care primeaza in cadrul companiei, cat si despre furnizorii McDonald’s sau ingredientele folosite pentru prepararea fiecarui produs.