Promisiunea comuna facuta de Toneli Holding si McDonald’s este calitatea.
Calitatea la McDonald’s incepe cu cea a ingredientelor folosite.

Calitatea produselor McDonald’s care incepe de la ingredientele pe care le foloseste, este respectata de furnizorii acestuia si continua in restaurantele McDonald’s cu reteta perfecta.

Calitatea produselor McDonald’s este promisiunea constanta pe care lantul de restaurante o face clientilor sai. De-a lungul timpului si-au selectat cu atentie furnizori de incredere, care garanteaza ca pot livra ingrediente de cea mai buna calitate, la standardele cele mai inalte, in mod constant si pe termen lung.

Prin colaborarea stransa cu furnizorii si partenerii sai, McDonald’s mentine cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta alimentara si se asigura ca sursele ingredientelor sunt de incredere.

Ouale de la Toneli Holding

Ouale folosite de McDonald’s pentru micul dejun sunt furnizate de Toneli Holding, unul dintre cei mai mari distribuitori de oua de consum din Romania. Acestea provin de la gaini hranite cu cereale nemodificate genetic si care nu contin coloranti artificiali. In maximum 24 de ore de la producere, ouale sunt sortate, curatate, verificate si ambalate.

Despre meniul de mic dejun la McDonald’s:

McDonald’s este primul lant de restaurante care isi incurajeaza consumatorii sa inceapa dimineata cu un mic dejun consistent, care sa ofera energie suficienta pentru intreaga zi.

SFAT: Micul dejun este o masa esentiala, care nu trebuie niciodata neglijata. Acesta contribuie la o alimentatie echilibrata si are un rol esential in completarea necesarul de glucide, vitamine, calciu. Totodata, ajuta la activarea functiilor organismului, in special ale creierului si ofera un efect pozitiv asupra starii generale.