DISTRIBUȚIE
Toneli Holding este singura firma de distributie a oualor de consum din Romania capabila sa livreze orice cantitate comandata, in maximum 48 de ore, oriunde in tara.

Necesitatea distributiei directe de la fermele de productie s-a nascut ca urmare a schimbarilor aparute in comertul cu amanuntul pe segmentul "fresh food", si anume:
- intrarea agresiva pe piata din Romania a marilor companii internationale de tip hipermarket, supermarket, discount si cash & carry, care comercializeaza impreuna peste 50% din productia anuala de oua proaspete de consum.
- internationalizarea schimburilor comerciale, fara taxe vamale, odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, situatie care a permis patrunderea pe piata nationala a supraproductiilor din tarile membre UE, la preturi foarte joase, astfel incat majoritatea firmelor de distributie s-au orientat catre acestea.


Peste 90% dintre sortimentele de oua distribuite se adreseaza marilor retele de magazine din comertul modern, prezente in tara. Din portofoliul de clienti ai firmei fac parte marile conturi internationale prezente in Romania precum: Carrefour, Artima, Cora, Auchan, Mega Image, Selgros, Metro, Billa, Profi, Penny, Lidl si altele.

Toneli Holding si-a extins activitatea si pe pietele externe, exportul reprezentand in prezent peste 5% din totalul vanzarilor.

Sistemele de management implementate in cadrul companiei sunt certificate pentru conformitatea cu SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001 si SR EN ISO 22000, acest lucru reprezentand pentru clientii si partenerii Toneli o garantie a calitatii, a sigurantei alimentare, precum si a respectarii legilor de protectie a mediului.