CERTIFICARI SI RECUNOASTERI
Calitatea si siguranta pe intregul lant alimentar si grija fata de mediu reprezinta prioritati ale grupului Toneli, care respecta cerintele legislative in domeniu si a implementat in cadrul firmelor sale sisteme de management integrate de calitate – mediu – siguranta alimentului, pentru productia si distributia oualor de consum.

In cadrul grupului Toneli sunt implementate:
* Sisteme de management al calitatii (conform SR EN ISO 9001 : 2008), certificate pentru conformitate de RINA – SIMTEX O.C. membru al IQ NET;
* Sisteme de management pentru siguranta alimentului (conform SR EN ISO 22000 : 2005) certificat de RINA – SIMTEX O.C. membru al IQ NET;
* Sisteme de managment de mediu (conform SR EN ISO 14001 : 2005) certificat de RINA – SIMTEX O.C. membru al IQ NET.

In afara acestora, in cadrul centrului de depozitare, sortare si ambalare Packing Center a fost implementat si International Food Standard versiunea 6, care a fost certificat pentru conformitate de catre DQS GmbH.

De asemenea centrul de depozitare, sortare si ambalare - Packing Center - este certificat de catre ECOINSPECT SRL ca operator ce poate comercializa produse ecologice, conform Regulamentului (Comisiei Europene) nr 837 din 2007.

In cadrul grupului este implementat WMS (Warehouse Management System), sistem informatic care asigura controlul si vizualizarea stocurilor, imbunatatirea continua a activitatii in cadrul depozitelor prin urmarirea atenta a indicatorilor de performanta si nu in ultimul rand trasabilitatea produselor.

Imbunatatirea continua a sistemelor implementate reprezinta o componenta importanta a activitatii Grupului Toneli.

Din acest motiv, sistemele de management implementate sunt atent monitorizate prin audit intern dar si extern, efectuat de clienti sau organisme specializate de certificare, pentru a corespunde atat cerintelor clientilor cat si reglementarilor legale in vigoare.


Recunoasterea calitatii este confirmata prin acreditarea partenerilor care ne auditeaza ca furnizori, aplicand auditari la nivel mondial: Carrefour, Artima, Cora, Auchan, Mega Image, Penny, Profi, Lidl, Metro, Selgros si Cris-Tim.

Grupul Toneli a incheiat in 2014 un parteneriat strategic cu compania McDonald’s Romania, Toneli fiind singurul furnizor agreat si acreditat pentru categoria de produs "ou".