CARIERE
Despre grupul Toneli
Grupul Toneli, cu peste 24 ani de experienta in productia si distributia de oua, este unul dintre cei mai importanti jucatori pe acest segment, al pietei oualor de consum din Romania.
Satisfactia clientilor este misiunea noastra principala si pentru realizarea acesteia investim permanent in cresterea competitivitatii produselor noastre.
Garantia calitatii produselor fiind foarte importanta pentru grupul Toneli, s-au implementat sistemele integrate de control al calitatii SR EN ISO 9001, SR EN ISO 22000, SR EN ISO 14001 si IFS Food verisunea 6 pentru facilitatile de productie si distributie ale grupului.

X

"Succesul si longevitatea societatii noastre se datoreaza in primul rand angajatilor nostri. Dezvoltarea societatii si cresterea eficientei activitatilor ei este conditionata, in principal, de calitatea resurselor umane de care dispune. Armonizarea cerintelor si a complexitatii lucrarilor cu structura si calitatea resurselor umane este sarcina de baza de la care am pornit la drum alaturi de Familia Toneli.
Daca esti interesat:
- sa te alaturi unei echipe experimentate, dinamice si dornice de afirmare,
- sa lucrezi intr-un mediu de lucru competitiv,
- sa ai posibilitatea dezvoltarii profesionale care sa te ajute sa performezi in cele mai bune conditii si sa iti pui in aplicare expertiza
TE ASTEPTAM IN ECHIPA NOASTRA!"
Posturi disponibile
«Lumea este in continua miscare! Pentru a tine pasul, si dumneavoastra trebuie sa fiti in permanenta dezvoltare profesionala si personala, acumulare de noi experiente, acest lucru contribuind si la dezvoltarea organizatiei. Impreuna putem face fata povocarilor de maine: impreuna ca si echipa! Impresionati-ne cu expertiza si competenta profesionala, personalitatea si angajamentul de care dati dovada si va veti putea crea traiectoria profesionala pe care doriti sa o urmati.»

X

« Momentan nu avem posturi disponibile. Puteti atasa CV-ul si va vom adauga in baza noastra de date pentru viitoarele oportunitati de cariera.»